Finanční analýza společnosti STAKO s.r.o. - Kordač, Tomáš; Borz, Jan; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti STAKO s.r.o. za období 2019–2023. V úvodní části je představena samotná společnost a konkurenční společnosti vybrané pro účely analýzy. Následuje finanční analýza, která se opírá o absolutní, poměrové a tokové ukazatele. V závěru práce je aplikován Altmanův Z-skóre model, který slouží jako syntetické zhodnocení finanční stability. Veškerá data využitá v práci byla získána z veřejně přístupných informací.
Vedoucí práce: Jan Borz
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses