Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Nobilis Tilia, s.r.o. - Šprunglová, Karolína; Dufková, Eva; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Nobilis Tilia s.r.o. v období od roku 2019 do roku 2023. Druhým cílem práce je prognóza jejího budoucího vývoje pro rok 2024. Práce se skládá ze čtyř kapitol. Obsahem první a druhé kapitoly je představení posuzované společnosti a jejích konkurentů. Třetí kapitola se zabývá finanční analýzou Nobilis Tilia s.r.o. a následném porovnání s konkurenčními společnostmi. Obsahem čtvrté a zároveň poslední kapitoly je prognóza budoucího vývoje společnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses