Aktuální možnosti finančního zabezpečení na stáří - Koláříková, Marie; Radová, Jarmila; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálními možnostmi finančního zabezpečení na stáří. V první části práce je popsáno fungování a nastavení současného důchodového systému v České republice a s tím spojené náležitosti. V druhé části této bakalářské práce jsou uvedeny aktuální možnosti finančního zabezpečení na stáří, především doplňkové penzijní spoření a dlouhodobý investiční produkt společně s vysvětlením principů jejich fungování, aktuálním nastavením a jejich praktickým použitím. Závěr této bakalářské práce je zaměřen na celkové zhodnocení vybraných aktuálně dostupných produktů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses