Finanční analýza společnosti JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - Syrovátko, Hynek (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. v letech 2019-2023. Cílem práce je vyhodnocení finančního zdraví podniku, jeho výkonnosti a konkurenceschopnosti. V rámci práce jsou aplikovány metody klasické finanční analýzy, tedy analýza absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, a dále analýza souhrnných indexů hodnocení výkonnosti. Výsledky finanční analýzy společnosti jsou následně porovnány s konkurenčními podniky v oboru.