Finanční analýza společnosti JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - Syrovátko, Hynek; Borz, Jan; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. v letech 2019-2023. Cílem práce je vyhodnocení finančního zdraví podniku, jeho výkonnosti a konkurenceschopnosti. V rámci práce jsou aplikovány metody klasické finanční analýzy, tedy analýza absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, a dále analýza souhrnných indexů hodnocení výkonnosti. Výsledky finanční analýzy společnosti jsou následně porovnány s konkurenčními podniky v oboru.
Vedoucí práce: Jan Borz
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses