Finanční analýza společnosti Maso - Třebovle, s. r. o. - Šmajs, Jan Adam (2025)
Náplní této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Maso – Třebovle, s.r.o., a vyhodnocení jejího finančního zdraví pomocí nástrojů finanční analýzy. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou, praktickou část a závěr. Teoretická část obsahuje představení analyzované společnosti a jejích konkurentů. Praktická část obsahuje finanční analýzu společnosti v letech 2019 až 2023, společně se srovnáním s konkurenčními společnostmi, bankrotní modely a SWOT analýzu. V závěru je uvedeno vyhodnocení finančního zdraví společnosti.