Finanční analýza společnosti Maso - Třebovle, s. r. o. - Šmajs, Jan Adam; Dufková, Eva; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Náplní této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Maso – Třebovle, s.r.o., a vyhodnocení jejího finančního zdraví pomocí nástrojů finanční analýzy. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou, praktickou část a závěr. Teoretická část obsahuje představení analyzované společnosti a jejích konkurentů. Praktická část obsahuje finanční analýzu společnosti v letech 2019 až 2023, společně se srovnáním s konkurenčními společnostmi, bankrotní modely a SWOT analýzu. V závěru je uvedeno vyhodnocení finančního zdraví společnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses