Finanční analýza společnosti Brazzale Moravia a.s. - Vašková, Marie; Borz, Jan; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce aplikuje metodiku finanční analýzy na společnost Brazzale Moravia a.s. v letech 2019–2023. V úvodní části je představena analyzovaná společnost. Následuje porovnání s konkurencí, horizontální a vertikální analýza a analýza poměrových ukazatelů. Závěrečná část bakalářské práce shrnuje získané poznatky. Hlavním zdrojem informací jsou veřejně dostupné účetní závěrky a výroční zprávy za daná období.
Vedoucí práce: Jan Borz
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses