Odměňování dle výkonnosti na příkladu konkrétního podniku - Ševčík, Ondřej; Knorová, Kateřina; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zabývá odměňováním pracovníků na základě jejich výkonnosti s využitím příkladu konkrétní společnosti. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se nejprve věnuje základním pojmům souvisejícím s výkonností, jejím měřením a řízením, včetně historického kontextu. Poté jsou představeny různé přístupy k zásluhovému odměňování. Praktická část je zaměřená na odměňování nováčků v konkrétním podniku, který působí v pojišťovacím sektoru. Nejprve je firma představena a poté je práce věnována analýze systému odměňování, který společnost v současnosti využívá. Výsledkem jsou návrhy na optimalizaci tohoto systému.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses