Odměňování dle výkonnosti na příkladu konkrétního podniku - Tvrdá, Kateřina; Knorová, Kateřina; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zabývá odměňováním zaměstnanců podle jejich výkonnosti na příkladu konkrétního podniku v odvětví dopravního značení. Práce je rozdělena na dvě teoretické kapitoly a jednu kapitolu aplikační. Teoretická část je zaměřena na objasnění pojmů týkajících se měření výkonnosti a výkonnostního odměňování. V aplikační části je představena vybraná společnost a její firemní struktura. Dotazníkovým šetřením a kvalitativním rozhovorem je provedena analýza současného systému odměňování z pohledu zaměstnanců i vedení. V závěru jsou navržené úpravy vedoucí k vyšší transparentnosti a spravedlnosti systému odměňování.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses