Dopad pandemie COVID-19 na účetnictví a financování neziskových organizací v České republice - Cimpová, Tereza; Perglová, Helena; Jošt, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá dopadem pandemie COVID-19 na účetnictví a financování nestátních neziskových organizací v České republice. Cílem práce je zhodnotit, jak pandemie ovlivnila náklady, výnosy, dary a dotace, a jak se tyto změny promítly do účetních výkazů dvou konkrétních organizací v období let 2017 až 2023. Součástí je také porovnání míry soběstačnosti a závislosti na externích zdrojích obou organizací.
Vedoucí práce: Helena Perglová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses