Kalkulace zakázky u společnosti poskytující zákaznické linky - Benešová, Barbora; Matyáš, Ondřej, 1979-; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na systém kalkulací při nacenění zakázek u společnosti poskytující zákaznické linky. V práci jsou popsány typy kalkulací v manažerském účetnictví a principy, na kterých jsou založeny, stanovení nákladů a jejich přidělení jednotlivým zakázkám. Následuje analýza konkrétní kalkulace zakázky, která představuje skutečný model, který je ve společnosti využíván pro stanovení výsledné ceny služby, a dále jsou navržena možná zlepšení stávajícího systému.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses