Ekonomika soukromého středního školství - Řepík, Jan (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na ekonomiku soukromých středních škol. Rozebírá přehled trhu a principy při určení výše dotací pro soukromé školy. Dále práce tvoří komparativní analýzu závislosti škol na státních dotacích, kterou blíže specifikuje podle typů středních škol. Práce je ukončena přiblížením a výčtem možných investic, které mohou snížit závislost škol na státních dotacích.