Ekonomika soukromého středního školství - Řepík, Jan; Pham, Hoang Long; Mašek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na ekonomiku soukromých středních škol. Rozebírá přehled trhu a principy při určení výše dotací pro soukromé školy. Dále práce tvoří komparativní analýzu závislosti škol na státních dotacích, kterou blíže specifikuje podle typů středních škol. Práce je ukončena přiblížením a výčtem možných investic, které mohou snížit závislost škol na státních dotacích.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses