Valuace a porovnání rezidenčních projektů v Libereckém kraji - Hušková, Alžběta; Juríček, Tomáš; Podškubka, Tomáš, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem této diplomové práce je provést valuaci a komparaci vybraných rezidenčních projektů v Libereckém kraji. V teoretické části práce jsou popsány druhy developerských projektů, včetně jejich konkrétní fází. Praktická část práce zahrnuje výběr tří konkrétních rezidenčních developerských projektů v Libereckém kraji a jejich následné ocenění a provedení jejich porovnání. Výsledkem práce je kromě ocenění a komparace také osobní zhodnocení každého developerského projektu autorem této diplomové práce, které poskytuje ucelený pohled na specifika a hodnotu každého z analyzovaných projektů.
Vedoucí práce: Tomáš Juríček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses