Rizikové dlhopisy - Vaculčiak, Tomáš (2025)
Zameraním práce je priblížiť čitateľovi základnú podstatu dlhopisov, s dôrazom na segment rizikových podnikových dlhopisov v Českej republike. Práca vysvetľuje základné pojmy a princípy fungovania podnikových dlhopisov. Praktická časť sa zaoberá analýzou neúspešnej investície do podnikových dlhopisov skupiny Future Farming. Zoznamuje čitateľa s možnými skrytými varovnými signálmi rizikových dlhopisov.