Rizikové dlhopisy - Vaculčiak, Tomáš; Brada, Jaroslav, 1964-; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Zameraním práce je priblížiť čitateľovi základnú podstatu dlhopisov, s dôrazom na segment rizikových podnikových dlhopisov v Českej republike. Práca vysvetľuje základné pojmy a princípy fungovania podnikových dlhopisov. Praktická časť sa zaoberá analýzou neúspešnej investície do podnikových dlhopisov skupiny Future Farming. Zoznamuje čitateľa s možnými skrytými varovnými signálmi rizikových dlhopisov.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses