Stanovení kapitalizační míry nemovitostí v Praze - Pejša, Vojtěch; Rýdlová, Barbora, 1976-; Takáč, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Diplomová práce se zabývá problematikou stanovení kapitalizační míry pro nemovitosti v Praze, kdy zároveň kapitalizační míra představuje jeden z klíčových parametrů výnosového ocenění. Teoretická část práce se zabývá popisem přístupů stanovení kapitalizační míry a současně také popisem základních pojmů. Praktická část se následně zabývá již samotným stanovením kapitalizační míry napříč lokalitami v hlavním městě, kde se je snaží mezi sebou porovnat.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses