Red flags, green flags, aneb, Jak se sebevědomě pohybovat ve vztazích - Fenwick, Ali (Kniha Zlin, 2025)
Praktická příručka o vztazích, která pomáhá rozpoznat toxické chování, posílit emoční inteligenci a zvládat náročné sociální situace v osobním i pracovním životě.