Red flags, green flags, aneb, Jak se sebevědomě pohybovat ve vztazích - Fenwick, Ali; Budinská, Zuzana (Praha : Kniha Zlin, 2025)
Praktická příručka o vztazích, která pomáhá rozpoznat toxické chování, posílit emoční inteligenci a zvládat náročné sociální situace v osobním i pracovním životě.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: interpersonální vztahy; partnerské vztahy; rodinné vztahy; pracovní vztahy; interpersonální komunikace; příručky; interpersonal relations; partner relationships; family relationships; industrial relations; interpersonal communication; handbooks and manuals