Atlas prezidentských voleb USA 1892–2024 - Karas, Petr, 1973-; Kupka, Karel, 1971- (Praha : P3K, 2025)
Publikace přehledně mapuje historii prezidentských voleb ve Spojených státech amerických od roku 1892 až po rok 2024. Obsahuje bohatý soubor map, portrétů kandidátů a statistických údajů, které dokumentují vývoj volebních výsledků, regionální rozdíly a proměny politického spektra. Atlas je cenným zdrojem pro studenty politologie, historiky i širší veřejnost se zájmem o americkou politiku.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: 1892-2024; volby; prezidentské volby; prezidentští kandidáti; politika a vláda; Spojené státy americké; atlasy; přehledy; elections; presidential elections; presidential candidates; politics and government; United States; atlases; surveys