Vliv změn poptávky v příjezdovém turismu na lázně v České republice - Le, Ngoc Tuan (2025)
Cílem bakalářské práce je zjistit vzájemné souvislosti mezi změnami poptávky v příjezdovém turismu a poptávkou zejména příjezdových turistů po službách lázní v České republice. Práce vymezí pole lázeňského a wellness turismu, bude identifikovat trendy poptávky v těchto segmentech s těžištěm časových řad od roku 2012, zejména v kontextu Strategie rozvoje cestovního ruchu ČR 2021-2030. Práce využívá především sekundární data s důrazem na jejich kvalitní statistické zpracování a interpretaci.