Vliv změn poptávky v příjezdovém turismu na lázně v České republice - Le, Ngoc Tuan; Černý, Pavel; Šauer, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Cílem bakalářské práce je zjistit vzájemné souvislosti mezi změnami poptávky v příjezdovém turismu a poptávkou zejména příjezdových turistů po službách lázní v České republice. Práce vymezí pole lázeňského a wellness turismu, bude identifikovat trendy poptávky v těchto segmentech s těžištěm časových řad od roku 2012, zejména v kontextu Strategie rozvoje cestovního ruchu ČR 2021-2030. Práce využívá především sekundární data s důrazem na jejich kvalitní statistické zpracování a interpretaci.
Vedoucí práce: Pavel Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses