Implementace ESG do projektového managementu - Smejkalová, Natalie; Houska, Daniel; Tomčiak, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání a analýzu implementace environmentálních, sociálních a správních (ESG) praktik v oblasti projektového managementu v současném podnikatelském prostředí. Cílem této práce je posoudit důležitost, výhody a vliv ESG faktorů na procesy projektového řízení a na výsledky projektů v rámci firemního prostředí. Práce bude analyzovat téma ze dvou částí: teoretická část a praktická část, kdy budou porovnány přístupy firem k implementaci ESG praktik do jejich podnikového řízení.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses