Interní audit oblasti IT Incident & Problem Management v bance - Kubátová, Anežka; Svatá, Vlasta, 1952-; Muknšnábl, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Diplomová práce se zabývá interním IT auditem procesů Incident and Problem Management v bankovním prostředí. Zaměřuje se na analýzu současného stavu, hodnocení procesů a návrhy na zlepšení. Teoretická část vysvětluje základní pojmy auditu, ústřední procesy Incident a Problem Management a použití matice rizik a kontrol (RACM). Praktická část popisuje realizaci auditu, analýzu současného stavu, hodnocení a formulaci doporučení. Výstupem práce je auditorská zpráva, která shrnuje zjištění a doporučení pro zlepšení řízení incidentů a problémů v souladu s regulatorními požadavky a standardy.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses