Podnikateľský plán Labkáreň – kaviareň so psami z útulku - Labašková, Michaela; Houska, Daniel; Patočka, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalárska práca predstavuje podnikateľský plán pre inovatívny koncept kaviarne, ktorá spája pitie kávy s možnosťou tráviť čas so psami z útulku. Projekt reaguje na potrebu návratu ľudskosti, empatie a zmysluplných hodnôt do každodenného života. Cieľom práce je zhodnotiť, či je tento koncept ekonomicky aj účtovne životaschopný, a identifikovať stratégie, ktoré podporujú jeho udržateľnosť a atraktivitu pre verejnosť. Práca zahŕňa analýzu cieľovej skupiny, konkurencie, marketingovej stratégie a pozostáva aj z rozhovorov s podnikmi podobného typu. Teoretická časť vychádza z diel autorov Thiela, Sineka a Kelleyovcov, ktorí ponúkajú strategické a kreatívne prístupy k budovaniu úspešných startupov. Výsledkom je koncept, ktorý spája podnikanie s charitatívnym rozmerom a zároveň prináša pridanú hodnotu pre spoločnosť aj zvieratá.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses