Komparace právní úpravy podnikání v oblasti gastronomie v Česku a v Rusku - Ageeva, Kira; Levý, Jan; Kříž, Radim, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Ekonomický rozvoj země je závislý na tom, jak efektivně podnikatelská sféra funguje. Právní úprava podnikání je v každém státu jiná. Může usnadňovat nebo naopak komplikovat proces založení podniku. Cílem práce je zhodnotit efektivitu právních opatření regulujících zakládání a provozování restaurací v obou zemích, zjistit odlišností a podobností právních úprav v ČR a RF, a navrhnout doporučení ke zlepšení právního rámce v oblasti podnikání v gastronomii.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses