Problematika nefinančného reportingu v malých a stredných podnikoch - Madáč, Vratislav (2025)
Práca sa venuje procesu zavádzania nefinančného reportingu v malých a stredných podnikoch so zameraním na odvetvie logistiky. Práca rieši hlavné problémy, ktoré nefinančný reporting v týchto spoločnostiach prináša, ale aj benefity pre malé a stredné podniky a konkurenčnú výhodu na trhu. O akú hlavnú legislatívu sa nefinančný reporting opiera. Taktiež ako zavádzanie nefinančného reportingu ovplyvňuje procesy v firmách a k akým zmenám museli spoločnosti pristúpiť.