Problematika nefinančného reportingu v malých a stredných podnikoch - Madáč, Vratislav; Sato, Alexej, 1952-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Práca sa venuje procesu zavádzania nefinančného reportingu v malých a stredných podnikoch so zameraním na odvetvie logistiky. Práca rieši hlavné problémy, ktoré nefinančný reporting v týchto spoločnostiach prináša, ale aj benefity pre malé a stredné podniky a konkurenčnú výhodu na trhu. O akú hlavnú legislatívu sa nefinančný reporting opiera. Taktiež ako zavádzanie nefinančného reportingu ovplyvňuje procesy v firmách a k akým zmenám museli spoločnosti pristúpiť.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses