Analýza marketingové strategie společnosti Personna International CZ a návrhy na její vylepšení - Zechel, Tomáš (2025)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie společnosti Personna International CZ, s.r.o., která na českém trhu mimo jiné zastupuje značku Wilkinson Sword. Cílem práce je zhodnotit současnou marketingovou strategii zvolené značky a navrhnout konkrétní opatření vedoucí ke zvýšení konkurenceschopnosti. Toto je dosaženo pomocí teoretických východisk z oblasti marketingu, marketingového mixu a SWOT analýzy a praktickým výzkumem, který zahrnuje dotazníkové šetření a expertní rozhovory.