Návrh komunikačnej kampane programu Škoda Plus prostredníctvom nadlinkových aktivít - Kalmárová, Aneta (2025)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou marketingovej komunikácie programu predaja jazdených vozidiel Škoda Plus, ktorý patrí pod značku Škoda Auto. Cieľom tejto práce bolo analyzovať aktuálnu komunikačnú stratégiu programu, porovnať ju s hlavnými konkurentmi, ktorými sú AAA Auto, Auto ESA a Carvago, a na základe výskumu navrhnúť komunikačnú stratégiu postavenú na odporúčaných vylepšeniach. Teoretická časť sa zaoberá základnými konceptami značky, komunikačného mixu a integrovanej marketingovej komunikácie. V praktickej časti sa práca venuje predstaveniu a podrobnej analýze programu Škoda Plus a jeho konkurentov, SWOT analýze a vlastnému výskumu realizovanému pomocou dotazníkového šetrenia. Výstupom práce je návrh upravenej komunikačnej stratégie programu Škoda Plus prostredníctvom nadlinkových aktivít.