Návrh komunikačnej kampane programu Škoda Plus prostredníctvom nadlinkových aktivít - Kalmárová, Aneta; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou marketingovej komunikácie programu predaja jazdených vozidiel Škoda Plus, ktorý patrí pod značku Škoda Auto. Cieľom tejto práce bolo analyzovať aktuálnu komunikačnú stratégiu programu, porovnať ju s hlavnými konkurentmi, ktorými sú AAA Auto, Auto ESA a Carvago, a na základe výskumu navrhnúť komunikačnú stratégiu postavenú na odporúčaných vylepšeniach. Teoretická časť sa zaoberá základnými konceptami značky, komunikačného mixu a integrovanej marketingovej komunikácie. V praktickej časti sa práca venuje predstaveniu a podrobnej analýze programu Škoda Plus a jeho konkurentov, SWOT analýze a vlastnému výskumu realizovanému pomocou dotazníkového šetrenia. Výstupom práce je návrh upravenej komunikačnej stratégie programu Škoda Plus prostredníctvom nadlinkových aktivít.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses