Vývoj webových aplikací pomocí umělé inteligence - Rachkouskaya, Volha (2025)
Tato práce se zabývá využitím systémů založených na umělé inteligenci (AI) při vývoji webových aplikací. Cílem práce je porovnání dvou přístupů k vývoji – tradičního vývoje a programování s podporou umělé inteligence. Při hodnocení obou přístupů se autor zaměří na předem definovaná kritéria, která zahrnují kvalitu kódu, uživatelskou přívětivost výsledného řešení, časovou náročnost, míru potřebné odbornosti a zkušenost vývojáře