Vývoj webových aplikací pomocí umělé inteligence - Rachkouskaya, Volha; Novák, Richard, 1973-; Korčák, Jiří, 1994-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato práce se zabývá využitím systémů založených na umělé inteligenci (AI) při vývoji webových aplikací. Cílem práce je porovnání dvou přístupů k vývoji – tradičního vývoje a programování s podporou umělé inteligence. Při hodnocení obou přístupů se autor zaměří na předem definovaná kritéria, která zahrnují kvalitu kódu, uživatelskou přívětivost výsledného řešení, časovou náročnost, míru potřebné odbornosti a zkušenost vývojáře
Vedoucí práce: Richard Antonín Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses