Role Czech Convention Bureau v Meeting industry v České republice - Rambousková, Linda (2025)
Tato práce analyzuje spolupráci mezi Czech Convention Bureau a jeho regionálními convention bureaux v oblasti Meeting industry v České republice. Určuje prioritní oblasti současné spolupráce, jako je kontinuální vzdělávání v oblasti globálních trendů, efektivní politická komunikace pro rozvoj infrastruktury a koordinovaný marketing na národní i mezinárodní úrovni. Cílem této práce je zhodnocení současného stavu spolupráce Czech Convention Bureau s jejími regionálními partnery v Meeting industry v České republice.