Role Czech Convention Bureau v Meeting industry v České republice - Rambousková, Linda; Lukášová, Renata; Černý, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato práce analyzuje spolupráci mezi Czech Convention Bureau a jeho regionálními convention bureaux v oblasti Meeting industry v České republice. Určuje prioritní oblasti současné spolupráce, jako je kontinuální vzdělávání v oblasti globálních trendů, efektivní politická komunikace pro rozvoj infrastruktury a koordinovaný marketing na národní i mezinárodní úrovni. Cílem této práce je zhodnocení současného stavu spolupráce Czech Convention Bureau s jejími regionálními partnery v Meeting industry v České republice.
Vedoucí práce: Renata Lukášová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses