Finanční a nefinanční benefity a jejich vliv na job engagement - Maroušová, Lucie; Tripes, Stanislav; Vinš, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato bakalářská práce analyzuje vliv finančních a nefinančních benefitů na zaměstnaneckou angažovanost zaměstnanců Českých drah, a.s., z perspektivy odborových organizací. Kvalitativní případová studie, založená na rozhovorech s dvanácti zástupci Odborového sdružení železničářů (OSŽ) a analýze dokumentů, identifikovala vnímání benefitů a procesy jejich vyjednávání. Zjištění poukazují na význam KOP a dovolené a generační rozdíly v preferencích. Práce přináší praktické implikace pro optimalizaci benefitních programů a posílení sociálního dialogu v podobných organizacích.
Vedoucí práce: Stanislav Tripes
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses