Politika a strategie České jezdecké federace : Pohled klíčových stakeholderů - Hejhalová, Barbora; Tripes, Stanislav; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato diplomová práce se zabývá strategickým řízením a zapojením stakeholderů v České jezdecké federaci (ČJF). Cílem je zhodnotit, zda současná strategie a rozhodovací procesy odpovídají potřebám různorodých skupin členů. Výzkum kombinuje obsahovou analýzu zápisů z jednání, dotazníkové šetření a nestrukturované rozhovory. Výsledky poukazují na nedostatky v komunikaci, transparentnosti a regionální spravedlnosti. Závěrem jsou formulována doporučení pro zlepšení participace, posílení důvěry a efektivnější strategické řízení federace. Práce přispívá k diskuzi o správě sportovních organizací v českém prostředí.
Vedoucí práce: Stanislav Tripes
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses