Návrh strategie vstupu české firmy LUNACUP s.r.o. na vybraný zahraniční trh - Vodičková, Michaela; Černá, Iveta, 1979-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem strategie vstupu české společnosti LUNACUP s.r.o., specializující se na prodej menstruačních pomůcek pro ženy, na vybraný zahraniční trh. Cílem práce je identifikovat nejvhodnější trh pro expanzi a navrhnout nejefektivnější strategii vstupu s ohledem na charakteristiky společnosti a podmínky cílového trhu. V rámci analýzy jsou využity metody jako SWOT a PESTLE analýzy či model skóringový a VRIO. Na základě výsledků hodnocení byl za nejvhodnější trh vybrán německý trh. Práce dále navrhuje konkrétní formu vstupu, cílového zákazníka, marketingovou a cenovou strategii a zohledňuje možná rizika i jejich řešení.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses