Analýza a návrh restrukturalizace procesu inovačního týdne - Fales, Matyáš; Novotný, Tomáš; Novotný, Ota, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá organizací Inovačního týdne na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem práce je zhodnotit stávající stav této iniciativy, identifikovat její slabá místa a navrhnout opatření pro zvýšení její efektivity, atraktivity a přínosu pro studenty. Práce kombinuje kvalitativní a kvantitativní výzkumné metody – polostrukturované rozhovory s organizátory a dotazníkové šetření mezi studenty – a dále využívá principy procesního řízení k analýze a modelování současného organizačního postupu. Na základě získaných dat jsou formulovány konkrétní návrhy na zlepšení v oblastech motivace studentů, zpětné vazby, komunikace a atraktivity programu. Součástí návrhové části je také koncept digitální aplikace, která by mohla sloužit jako aplikační podpora pro přehlednější komunikaci, registrace a evaluaci celého programu. Výsledky práce mohou sloužit jako podklad pro další rozvoj a optimalizaci Inovačního týdne v rámci fakulty.
Vedoucí práce: Tomáš Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses