Innovation and entrepreneurship - Bessant, J. R., 1952- (Wiley, 2024)
Publikace představuje aktuální přístupy k inovacím a podnikání v různých sektorech. Nabízí praktický rámec kompetencí pro jednotlivce i organizace, které chtějí uspět v dynamickém prostředí technologických a společenských změn.