Innovation and entrepreneurship - Bessant, J. R., 1952-; Tidd, Joseph, 1960- (Hoboken : Wiley, 2024)
Publikace představuje aktuální přístupy k inovacím a podnikání v různých sektorech. Nabízí praktický rámec kompetencí pro jednotlivce i organizace, které chtějí uspět v dynamickém prostředí technologických a společenských změn.
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: inovace; inovační podnikání; kreativita; management inovací; tvůrčí myšlení; monografie; innovations; innovative business; creative ability; innovation management; creative thinking; monographs