Operations research : a practical introduction - Carter, Michael W. (Advances in applied mathematics, 2019)
Stručný a praktický úvod do operačního výzkumu, zaměřený na řešení reálných rozhodovacích problémů pomocí matematických modelů a algoritmů. Vhodné pro studenty i odborníky.