Operations research : a practical introduction - Carter, Michael W.; Price, Camille C.; Rabadi, Ghaith (Boca Raton ; London ; New York : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2019)
Stručný a praktický úvod do operačního výzkumu, zaměřený na řešení reálných rozhodovacích problémů pomocí matematických modelů a algoritmů. Vhodné pro studenty i odborníky.
Brožované vydání r. 2022
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: operační výzkum; lineární programování; síťová analýza; vícekriteriální rozhodování; optimalizační modely; učebnice vysokých škol; operations research; linear programming; network analysis; multicriteria decision making; optimization models; textbooks (higher)