Bariéry, přínosy a přístup lékárenského personálu k implementaci nizozemského modelu automatizace lékáren v České republice - Steinerová, Adéla (2025)
Tato práce se zaměřuje na automatizaci lékáren jako aktuální téma, které se postupně rozvíjí v rámci moderního zdravotnictví. Hlavním cílem je popsat nizozemský model automatizace lékáren, identifikovat jeho klíčové prvky a posoudit možnosti jeho implementace v českém prostředí.