Bariéry, přínosy a přístup lékárenského personálu k implementaci nizozemského modelu automatizace lékáren v České republice - Steinerová, Adéla; Randlová, Kristina; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato práce se zaměřuje na automatizaci lékáren jako aktuální téma, které se postupně rozvíjí v rámci moderního zdravotnictví. Hlavním cílem je popsat nizozemský model automatizace lékáren, identifikovat jeho klíčové prvky a posoudit možnosti jeho implementace v českém prostředí.
Vedoucí práce: Kristina Randlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses