Aplikovatelnost nových technologií ve výcviku leteckých mechaniků - Kment, Jan; Dvořák, Jiří; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Diplomová práce se zabývá aktuálními trendy ve výcviku leteckých mechaniků a jejich dopadem na strategii servisní organizace. Zaměřuje se na digitalizaci školení a nové metody výuky. Práce analyzuje ekonomické a strategické aspekty investic do vzdělávání lidí a jejich přínosy. Modernizace výcvikových metod výrazně přispívá ke zvýšení bezpečnosti, snížení provozních nákladů a posílení pozice firem v leteckém průmyslu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses