Emocionální manipulace v marketingu : Zkoumání působení populismu v marketingových kampaních - Vlk, Martin; Šimůnková, Klára; Kšír, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá výskytem populistických prvků v marketingových sděleních firem, které jsou vlastněny politicky aktivním populistickým aktérem. Cílem výzkumu bylo zjistit, zda a jakým způsobem se populistický styl, známý z politické komunikace, promítá i do marketingových kampaní těchto firem. Jako výzkumná metoda byla zvolena kvalitativní obsahová analýza, kde předmětem zkoumání byly textové materiály z marketingových kampaní několika vybraných firem působících v České republice.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses