Znalostní modelování, motivace zaměstnanců v odvětví fast-foodu - Závranská, Tereza; Rod, Martin; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Cílem této diplomové práce je analyzovat, zda generace mají vliv na motivaci zaměstnanců v odvětví fastfood. Pomocí Bayesovských sítí a statického testování jdou zpracovány dva datové soubory, které slouží jako podklad k zjištění klíčových motivačních faktorů. Práce je rozdělena na teoretickou, metodickou a praktickou část. V teoretické části jsou definovány pojmy spjaté s motivací. Metodic-ká část vysvětluje, jakým způsobem byl zpracován výzkum. Prak-tická část analyzuje výsledky Bayesovských sítí a statistického tes-tování. Bylo zjištěno, že starší generace je motivována penězi, za-tímco mladší generace jsou více motivovány kolegy a pracovní at-mosférou.
Vedoucí práce: Martin Rod
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses