Specifika managementu hudebních institucí z pohledu manažerů a podřízených - Tkadlčíková, Eliška; Kaczor, Pavel; Hanousek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Cílem práce je identifikovat specifika managementu ve vzdělávacích hudebních institucích a orchestrech. Teoretická část práce bude věnována ukotvení klíčových témat vztahujících se k výzkumným otázkám v odborné literatuře. Empirická část práce se zaměří na vnímání specifik hudebních institucí, manažerských dovedností, stylu vedení, oblastí pro zlepšení z pohledu podřízených a výzev, se kterými se manažeři v hudebních institucích nejčastěji potkávají. Práce vyústí v interpretaci odpovědí na výzkumné otázky, které se budou opírat o výsledky autorského kvalitativního výzkumu.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses